Uscatoare mobile

Uscatoare mobile cu ardere directa

Uscatoare mobile reprezinta o solutie eficienta si rapida de uscare chiar si in camp a produselor.Acestea pot fi actionate de la priza de forta a tractoarelor sau pot avea echipare duala, in sensul ca pot fi instalate si pentru functionare stationara in cadrul fermei si pot fi actionate de motorul electric cu care este echipat.

Sunt echipate cu panou de comanda electric, grup electrogen propriu pentru utilizarea in camp, arzatoare pentru utilizarea a diferite tipuri de combustibili lichizi - diesel, combustibil tip M, CLU sau GPL, sasiu robust cu roti pentru transport, snecuri de umplere/golire, cilindru de mixare a sarjei, etc.

Uscătorul mobil de cereale are următoarele avantaje:

 • Preț accesibil
 • Amortizare rapidă
  (echipamentul este capabil să compenseze costul achiziției într-un singur sezon)
 • Nu este nevoie de nicio lucrare de construcție și aprobări suplimentare
 • Abilitatea de a elimina orice procent de umiditate într-un singur ciclu
  (Acest avantaj este foarte important la uscarea porumbului, unde procentul de umiditate inițială depășește adesea 25% )
 • Posibilitatea de a oferi servicii de uscare în afara fermei proprii si de a presta servicii de uscare
 • În timpul perioadelor de nefuncționare (11 luni), echipamentul se află în depozit și nu este afectat de condițiile meteorologice
 • Posibilitatea alimentării cu energie electrică din diferite surse
 • Rapiditate de utilizare
  Comercializam si punem in functiune uscatoare cu ardere directa mobile, gama TURBODRY si cu capacitatea buncarului perforat cu orificii de 1,3mm, utilizabil si pentru rapita, cuprins intre 8,00m3 si 32m3.

Pentru productivitati orare pe diferite tipuri de produse corelat cu procentele de extractie de umiditate, timpi de incarcare/golire/racire, configurare si alte detalii tehnice va stam la dispozitie!

»Descarca de aici gama de uscatoare gama TURBODRY

Uscatoare mobile BIO - cu ardere indirecta

Pentru uscarea produselor destinate consumului uman sau a celor BIO, pentru a nu afecta calitatile organoleptice si nutritive, uscatoarele cu schimbator de caldura sunt cele recomandate in detrimetrul uscatoarelor Turbodry.

Comercializam si punem in functiune uscatoare mobile Bio, cu ardere indirecta , gama BIODRY cu capacitatea buncarului perforat cu orifiicii de 1,3mm, utilizabil si pentru rapita, cuprins intre 8,00m3 si 28,5m3.
Pentru productivitati orare pe diferite tipuri de produse corelat cu procentele de extractie de umiditate, timpi de incarcare/golire/racire, configurare si alte detalii tehnice, va stam la dispozitie.

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.