Despre noi

SOLUTII INOVATIVE SI PROFESIONALISM

Prin gama de echipamente pe care o propunem venim in sprijinul investitorilor orientati catre calitatea de top in ce priveste controlul la receptie a cerealelor, conditionarea, controlul si stocarea acestora.

REAL PROJECT S.R.L. a introdus pe piata din Romania singurele prelevatoare cu adevarat automate, modelele Cobra si Heron de ultima generatie, cu operare in regim de robot industrial, care integrat cu sistemul automat de receptie si analiza, simplifica considerabil munca sub presiunea timpului din laboratoare.

Parteneriatele solide cu fabricanti si colaboratori, ne ofera posibilitatea sa raspundem oricaror solicitari de configurare a fluxurilor pentru bazele de depozitare cereale.

Avand experienta instalarii a diferite echipamente si silozuri de la mai multi fabricanti, cunoscand lucrurile care conteaza si analizand diferentele, cu onestitate si profesionalism, oferim solutii integratoare pentru optimizarea costurilor de exploatare, asigurarea fiabilitatii si a unui numar maxim de facilitati de operare, adapatate exigentelor oricarui proiect.

Silozurile metalice,  sistemele de aerare cu exhaustoare de condens, snecurile maturatoare de uz industrial intensiv, controlul umiditatii si temperaturii, sondele in flux cu laboratoarele automate si nu in ultimul rand, dedicarea, experienta si know-how-ul de care dispunem, sunt tot atatea motive care sa ne confere onoarea de a deveni colaboratorii dumneavoastra.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.