Silozuri cu fund conic

Celule stocare cu fund conic

Se recomanda utilizarea in cadrul instalatiilor ca si celule tampon pentru materialul umed de uscat, separarea starilor calitative in cantitati mai reduse ale produselor de baza, casi  buncare pentru livrare rapida sau pentru stocarea unor loturi de seminte in general in zonele in care nivelul panzei freatice este ridicat.

Au avantajul ca ofera curgerea gravitationala a produsului si nu sunt necesare alte utilaje pentru curatarea si golirea completa.

Se accesorizeaza ca si celule cu baza plana cu scari, podeste intermediare,  suporti, aeratoare de acoperis, exhaustoare,  pasarele, indicatoare de nivel minm /maxim, trape de inspectie, usi de vizitare, guri de curatare si gura de golire prevazuta cu suber manual sau electric.

Comercializam o gama variata de silozuri cu fund conic cu acoperis cu panta de 30o,  panta buncarului conic de golire de 45o sau 60o si capacitati cuprinse intre 50 si 2000tone, dimensionate conform conditiilor locale de protectie la seism si la incarcarile datorate zapezii si presiunii vantului.

Acoperirea cu zinc este de minimum 450g/m2 in cazul celulelor CHIEF, respectiv de 600g/min cazul celor de fabricatie SILOMASTERS.

In cazul celulelor cu fund conic perforat cu orificii longitudinale de 2x50mm, fundul conic este realizat cu panta de curgere de 32o !

silozuri metalice cu fund conic CHIEF

DESCARCA

 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.