Benzi transportoare cu carucior mobil

Umplerea hale si magazii de cereale

Sunt echipamente de mecanizare recomandate pentru umplerea halelor de depozitare si a magaziilor a caror structura portanta a acoperisurilor  permit instalarea benzilor transportoare suspendate pe suporti la inaltime.

Banda transportoare prevazut cu carucior culisant permite golirea benzii in orice punct pe lungimea acesteia, exceptand distantele de 1,50-4,0m de capatul benzii  si punctul de preluarea produsului pe banda printr-un elevator, transportor, etc.

Caruciorul deversor mobil culiseaza pe lungimea benzii, fiind prevazut cu deviator pentru golire pe ambele pari ale benzii sau din fabricatie, poate fi prevazut cu descarcarea produsului de pe banda pe o singura parte.

Oferim benzi transportoare cu capacitati de la 60 la 400t/h, cu banda din PVC sau cauciuc multistrat rezistente la uleiuri si grasimi, prin actionarea benzii cu telecomanda de la nivelul pardoselii magaziei, de pe ecranul tactil al panoului de comanda sau de pe calculator din sala de comanda.

Carcasele benzii sunt din tabla vopsita sau galvanizata, au cadru rezistent cu baterii de rulouri, senzor de rotatie pe tamburul pasiv, senzori limitatori de cursa, dispozitiv de tensionare, livrare in tronsoane cu toate componentele necesare instalarii.

Benzile transportoare oferite asigura transportul pe orizontala fara deteriorarea produsului si la lungimi de peste 100m.

Combinat cu benzile transportoare cu carucior mobil, se pot adauga transportoare melcate si autonivelatoare cu lant si racleti pentru uniformizarea grosimii patului produsului depozitat pentru utilizarea economicoasa a volumelor, o conservare cat mai buna si o aerare activa eficienta.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.