Aparatura de analiza

Analizor NIR FOSS Infratec NOVA

 

Analizorul de cereale FOSS  Infratec™ NOVA este un aparat de utima generatie cu cea mai mare viteza de operare, analizează parametrii de calitate din cereale, cum ar fi proteină, umiditate, amidon, gluten, etc, cu precizie mare. Nu este necesară pregătirea probelor.

Cu modulul opțional pentru determinarea greutății hectolitrice poate determina și greutatea hectolitrică concomitent cu ceilalți parametrii. Echipamentul vine cu calibrări ANN (artificial neuronal network) dedicate şi documentate pentru urmatoarele produse şi parametrii:
Orz: Proteină, Umiditate
Porumb: Ulei, Proteină, Umiditate, Amidon
Grâu: Proteină, Umiditate, Gluten umed, Amidon şi Zeleny
Rapiţă: Ulei, Umiditate
Soia boabe: Ulei, Proteină, Umiditate

Aparatul are probare de model BRML pentru determinarea umidităţii pentru cereale şi seminţe oleaginoase, iar la cerere poate fi adaugat modulul de greutate hectolitrica. Infratec™ NOVA este un analizor de seminţe întregi care utilizează tehnologia transmisiei în infraroşul apropiat (transmitanta).

Aparatul poate fi integrat in sistemul automat de receptie si analiza (S.A.R.A.)!

Analizor NIR FOSS INFRATEC 1241

INFRATEC ™ 1241  este un analizor de cereale integrale ca utilizarile IR tehnologie spectroscopie pentru a caracteriza o gamă largă de cereale și oleaginoase. 

Rapid, fiabil și ușor de utilizat, este sistemul oficial de clasificare a cerealelor pentru companiile de prelucrare a cerealelor din întreaga lume. Performanța renumită a instrumentului, combinată cu calibrările unice existente bazate pe cantități masive de date acumulate in timp, îl fac un dispozitiv analitic extrem de puternic și versatil.
Există, de asemenea, module suplimentare pentru analiza făinii si de  determinare a masei hectolitrice si umiditatii.

Aparatul poate fi integrat in sistemul automat de receptie si analiza (S.A.R.A.)!

Analizor de impurtiati si curatitor de probe

Este instrumentul pentru măsurarea automată a impurităților cerealelor, este adecvat și esențial în depozitarea modernă a cerealelor, fabricat, laboratoare și alte activități din gama agroindustrială.

Sistemul constă în automatizarea completă a procesului de determinarea acontinutului de impuritati, de fapt utilizatorul trebuie doar să fie în carce produs în buncăr și, după câteva secunde de lucru, dispozitivul este capabil să afiseze procentul precis de impuritate din eșantion și să imprime unul sau mai multe tichete. Curățarea standard poate fi aplicată pentru fiecare tip de cereale și semințe oleaginoase, mazăre, fasole sau produse dificile, cum ar fi semințele de floarea soarelui.

Aparatul poate fi integrat in sistemul automat de receptie si analiza (S.A.R.A.)!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.