Uscatoare verticale in flux continuu

USCATOARE STATIONARE IN FLUX CONTINUU

Sunt utilizate pentru reducerea umiditatii pana la umiditatea optima de stocare, echipate standard cu un inalt grad de automatizare, recuperator de caldura pentru reducerea consumului de combustibili, sisteme de siguranta, filtre de praf si asigura  racire la interior pana la temperaturi de  + 8 o C  fata de temperatura mediului ambiant.

CHIEF a preluat in Europa experienta LAW de peste 100 de ani in uscarea cerealelor, a perfectionat continuu si a automatizat procesele de uscare fapt care a condus la detinerea celor mai performate uscatoare si la o gama larga de productivitati de pana la 500 tone/ora pentru reducerea a 5% de umiditate .

Inginerii CHIEF experimenteaza continuu si nu accepta compromisuri privind calitatea (dotarea standard include arzatoare WEISHAUPT, PLC si ecrane tactile Schneider Electric sau Siemens), asa se explica de ce la CHIEF retehnologizam uscatoare fabricate in anii ’80, fiabilitatea fiind un factor determinant in alegerea uscatoarelor.

  • Uscatoare sunt echipate cu PLC si tablou de comanda cu “touch screen” multicolor care permite parolarea pentru maximum 5 utilizatori, memorie care asigura un istoric de 4800 de ore de functionare si posiblitatea transferarii datelor sau conexiunea direct la calculator pentru citirea parametrilor si comandarea manuala a proceselor.
  • Datorita unei izolari foarte bune, nu apare condens in cazul stocarii in uscator la temperaturi de -10C si umiditate relativa de peste 90%, uscatorul CHIEF poate opera in flux continuu si la temperaturi extreme intre -20C si +50C, productivitate ramanand constanta datorita echiparii cu arzator/arzatore modulante duale (2 tipuri de combustibil – lichid si gazos sau lichid si GPL) din gama industriala de fabricatie WEISHAUPT.
  • Garantam un nivel al zgomotului sub 85dB la 1,00m distanta de uscator, datorita atenuatoraelor de zgomot, oferim o gama de 27 de culori RAL la alegerea clientului si o garantie integrala standard de 2,00 ani de la data furnizarii sau optional se poate oferi o garantie extinsa de 3 ani.
  • Recuperatorul de caldura asigura o economie garantata de minimum 5% combustibil, fara o recirculare a aerului inca bogat in vapori de la sectiunile superioare de racire care ar putea deteriora in timp camerele de combustie.
  • Suplimentar, uscatoarele CHIEF pot fi prevazute cu schimbatoare de caldura, senzori pentru detectie incediu, atenuatoare suplimentare de zgomot, sisteme de retinere a prafului cu autocuratire, ventilatoare cu turatie variabila, lot de piese de schimb, etc.
  • Uscatoarele stationare au teledepanj via internet in echiparea standard, alarmare si erori transmise prin e-mail sau sms,  comanda de la distanta, iar la cerere se asigura echipare cu touchscreen de 300mm full color pentru comanda operarea uscatorului.

 

3 ani este garantia standard oferita de fabricant  pentru uscatoarele stationare in flux continuu, cea mai buna garantie oferita pe piata de profil!

Pentru detalii complete si oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati!

USCATOR CEREALE ORIZONTAL

Sunt uscatoare cu functionare in flux continuu, cu un sistem de automatizare simplu si eficient, utilizabile inclusiv pentru rapita.

Sunt uscatoare cu productivitati ridicate obtinute prin trecerea produsului prin sectiuni de uscare si racire etajate,  functionand cu arzatoare cu gaz petrolier lichefiat sau gaz natural.

Uscatoarele au la interior transportoare melcate de alimentare, distribuire uniforma si golire. Controlul temperaturii aerului cald si al cerealelor se asigura prin tabloul de control si comanda la care sunt conectati senzorii de nivel, de temperatura, motoarele de alimentare si ventilatoarele.

Uscatoarele tip PGD au cadru de sustinere robust, scari de acces, usi interioare si platforme de mentenanta pentru arzatoare si ventilatoare.

Functie de numarul de module verticale si numarul de tronsoane orizontale, uscatoarele PGD  asigura productivitati orare cuprinse intre 9,8 si 88,3 t/h pentru 5 % de extractie de umiditate la porumb, de la 20% la 15%.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.