Panouri perforate sau crestate

Panouri de aerare

Oferim o gama vasta de solutii de aerare pentru magazii si silozuri prin varietatea de panouri zincate  si accesorii de conexiune a ventilatoarelor.

Panourile cu orificii rotunde perforate sau cu fante alungite (crestate( sunt cele mai raspandite pentru aerarea cerealelor in silozuri si magazii.

Oferim panouri carosabile cu intradosul nervurat cu rol portant, care  pot fi utilizate pentru aerarea cerealelor stocate in hale si magazii cu rezistenta de 7,5tone/roata presiune axiala sau si de peste  10 tone presiune/roata. Panourile pot fi cu gauri de 1,5mm, 2,00mm si 2,5mm precum si cu orificii crestate de 1,6, 2,00 sau 2,5 mm inaltime. 

Toata gama de panouri de aerare are lungimi de 500, 1000 sau 2000mm si latimi de 250 sau 300  mm cu inaltimea in general de 35mm, pot fi instalate pe canale metalice prefabricate care au piese de colt "L", piese de ramificatie "+"  sau "T", cu adancimi de 300mm, 240  sau 460mm si pot fi folosite ca si cofraje "pierdute" in beton pentru realizarea cu precizie si rapiditate a canalelor de aerare carosabile. 

Peste canale si panouri se poate circula cu camioane si incarcatoare frontale normale, in deplina siguranta si fara deformarea panourilor.

De asemenea, oferim panouri cu dimensiuni de 250 mm sau 
400 mm  latime cu grosimi de 35 mm, cu fante de 1,7mm latime  sau perforatii  de 1,60, 2,00 si 3,00 mm diametru.

Pentru aerarea  silozurilor, pe langa plansee complet perforate si panourile uzuale cu canale metalice uzinate, oferim si panouri de 530mm latime din ventilame alaturate cu fante  de 2 x 50mm.

Pentru silozurile cu fund conic oferim sau rachete interioare cu orificii de trecere a aerului si racord sau racorduri la ventilatoare portabile .

Dispunerea canalelor de aer, a numarului de panouri se face in concordanta cu dimensiunile magaziei, grosimea patului de produs, tipul preponderent de produs depozitat, modul de umplere/golire si necesarul de aer pentru depozitarea in siguranta cu un consum energetic cat mai redus.

Prin automatizarea proceselor de aerare activa, depozitarea cerealelor in hale si magazii poate fi sigura si complet neasistata de operatori.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.