Tubulatura vehiculare si accesorii

Pentru vehicularea produselor si operare in siguranta a capacitatilor de conditionare si stocare a cerealelor, un rol foarte important are tubulatura si accesorizarea cu echipamente de comutare, inchidere, deschidere a anumitor cai, curbe, coturi, piese de tranzitie de la diferite sectiuni la altele cu dimensiuni mai mici, de atenuare a vitezei de curgere, etc.

Pe langa acestea, este necesara protectia echipamentelor prin intreruperea alimentarii la anumite niveluri, semnalizarea cailor deschise pentru umplere/golire, etc.

Oferim o gama varianta de tubulatura cu grosimi de 2-3 mm si diametre diferite, corelate cu debitul elevatoarelor, transportoarelor sau al echipamentelor in fluxul de curgere in care trebuiesc integrate.

Oferim senzori capacitivi, microintrerupatoare de protectie, indicatoare de nivel, deviatoare electrice cu 2, 3, 4 sau mai multe cai, coliere de strangere, etc.

Tubulatura de vehiculare a cerealelor poate fi vopsita, zincata termica,  cu imbinarea tronsoanelor cu flanse de 5 mm grosime sau pentru imbinare cu coliere rapide cu clema sau cu surub, cu sau fara mastic de etansare. 

Oferim si coliere  pentru tubulaturi rectangulare de diferite sectiuni, tubulaturi de 1,00mm grosime zincate pentru aer si conexiuni la cicloanele de praf, la ventighene si ventilatoarele de la sistemele de aerare pentru cereale in silozuri si magazii.

Gama de tubulatura cuprinde diametre de la 80 la 600mm, zincate, galvanizate sau din otel inox de uz alimentar de diferite grosimi de 1, 2, 3 mm precum si placate la interior cu Polizen, UHMWP, APS sau alte produse plastice cu rol de prevenire a uzurii, a deteriorarii boabelor si de reducere a frictiunii pentru o curgere gravitationala mai buna a produselor.

 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.