Tubulatura vehiculare si accesorii

Pentru vehicularea produselor si operare in siguranta a capacitatilor de conditionare si stocare a cerealelor, un rol foarte important are tubulatura si accesorizarea cu echipamente de comutare, inchidere, deschidere a anumitor cai, curbe, coturi, piese de tranzitie de la diferite sectiuni la altele cu dimensiuni mai mici sau forme, de atenuare a vitezei de curgere, etc.

Pe langa acestea, este necesara protectia echipamentelor prin intreruperea alimentarii la anumite niveluri, semnalizarea cailor deschise pentru umplere/golire, etc.

Oferim o gama varianta de tubulatura cu grosimi de 2-3 mm si diametre diferite, corelate cu debitul elevatoarelor,transportoarelor sau al echipamentelor in fluxul de curgere in care trebuiesc integrate.

Oferim senzori capacitivi, microantrepatoare de protectie, indicatoare de nivel, deviatoare electrice cu 2 sau mai multe cai, coliere de strangere, etc.

Tubulatura de vehiculare a cerealelor poate di vopsita sau zincata termica,  cu imbinarea tronsoanelor cu flanse de 5 mm grosime sau pentru imbinare cu coliere rapide cu clema sau cu surub. 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.