Sortatoare optice

SPECTRUM S-4001 MAXIMA tricromatic CCD-RGB cu LED

 • Sortatoarele optice pentru seminte au productivitati cuprinse intre 0,4 si 12 tone/ora, iar datorita softului SPECTRASYS si camerelor de inalta rezolutie detecteaza si defecte sub 0,025mm ale boabelor.
 • Camerele care echipeaza sortatoarele optice si ejectoarele pneumatice permit analiza si trierea a peste 2000 boabe/secunda. Panoul de comanda de 15″ cu grafica ful color permite parolarea accesului operatorilor si alegerea senzitivitatii.
 • SPECTRUM a dezvoltat sistemele de sortare optica de peste 30 de ani, in prezent putem satisface cele mai inalte exigente pentru toate tipurile de seminte (mac, mustar, susan, ceapa, grau, orz,  in, secara, porumb, rapita, floarea soarelui, sorg, linte, mazare, fasole, etc) prin configurarea sortatorului optic cu autocuratire si  sistem de resortare.
 • Utilizarea sortatorului implica realizarea de buncare conexe de alimentare, buncare de resortare, elevatoare, compresor de aer cu surub pentru o presiune de lucru de 7 bari si alte echipamente conexe.
 • S-4001 MAXIMA utilizeaza camere avansate de 5400 pixeli x 3, RGB tri-liniar, camere de scanare a liniei CCD pentru a scana produsul si pentru a identifica chiar și defecte subtile ale calității produsului.S-4001 MAXIMA este echipata cu iluminare LED penta-cromatic de inaltă intensitate, pentru o iluminare puternica a produsului care este sortat. Combinația oferă imagini de înaltă rezoluție care sunt afișate pe un ecran TFT color LED de 15 ”, pentru vizualizarea online a produsului. Datele rezultate sunt comparate cu parametrii prestabiliți, pentru a respinge produsul defect folosind ejectoare pneumatice personalizate ultra-rapide cu timp de raspuns <1ms, cu durata lunga de viata de peste 5miliarde de cicluri.S-4001 MAXIMA este complet controlat de computer cu proceduri automate de calibrare și auto-verificare.

   

   

  Este posibilă schimbarea instantanee de la o sortare de produs la un alt produs, utilizand algoritmi de sortare memorati. Toate componenetele de contact ale echipamentului sunt realizate din otel inox.

  Sortatorul poate fi utilizat si pentru sortarea mineralelor, granulelor de PVC, PP, etc.

SORTATOR OPTIC SPECTRUM SBS-4001 MAXIMA TRICROMATIC

 • Utilizeaza acelasi model de camere ca si sortatoarele opto-electronice  SPECTRUM S 4001 MAXIMA, dar sunt prevazute cu banda pentru transportul produselor aderente .
 •  Sortatorul SBS 4001 MAXIMA permite sortarea pana la productivitati de 12 tone/ora.
 • Conceput pentru  sortarea semintelor de orice dimensiune, dar si a fructelor de mici dimensiuni, a produselor deshidratate sau proaspete sau in stare  granulara, fulgi, congelate, etc.
 • Recomandate si pentru sortarea mineralelor, a granulelor din PEHD, PVC, PE, sticla, etc
 • Asistenta online din partea fabricantului SPECTRUM INDUSTRIES, control continuu al sortatorului prin computer.

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.