Termosonda-termometru cereale

Sonde de temperatura extensibile

Cu livrare din stoc permanent si aplicat conditiilor reale de stocare din ferme, in magazii si hale, oferim sonde de temperatura din teava din otel inox de 20mm diametru cu filet si mufa de cuplare pentru tronsoane aditionale de 1,50 si 2,0m lungime care sa permita verificare temperaturii si la adancimi de peste 8,00m in masa de cereale.

Sondele de temperatura pentru cereale au maner robust pentru actionare cu ambele maini, varf detasabil cu senzor de temperatura si ecran de afisaj al temperaturii  in maximum 20s.

Sondele extensibile de temperatura din otel inox au lungimi standard de 1,50m si 2,00m, la care se adauga oricate tronsoane sunt necesare pentru configurarea sondei pana a ajunge la adancimea dorita.

 

 

Pentru citirea instant a temperaturii prin afisaj cu LED, oferim sonde de temperatura din aluminiu  cu diametrul de 16mm si 2,00m lungime fixa.

 

Toate sondele de temperatura se livreaza cu baterii instalate,
gata pentru utilizare!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.