Monitorizare temperatura si umiditate

Sisteme de control al temperaturii in silozuri si magazii

Pentru monitorizarea si controlul temperaturilor in silozuri, oferim variante de verificare cu un cititor portabil care se cupleaza la mufa de la baza silozului precum si varianta de afisare pe calculator a temperaturilor pe fiecare senzor, cu software dedicat.

Sistemul de termometrie este compus din sonde cu senzori duali pentru citirea temperaturii si umiditatii in interiorul silozurilor, senzori de umiditate/condens  plasati in "volumul mort"- interspatiul dintre conul de acoperis si taluzul natural al produsului  stocat care asigura control automat al pornirii si opririi ventilatiei si exhaustoarelor de acoperis prin sistemul automat CTC+, cabluri de conexiune , relee, cabluri portsenzori si suporti pentru  cabluri.

Cablurile cu senzorii de temperatura si umiditate au rezistenta la tractiune de pana la 5tf si au certificare ATEX pentru utilizare in mediu cu praf, umiditate si risc de explozie.

Sistemul permite setarea de alarme, generarea grafice si rapoarte periodice pentru fiecare senzor.

Pentru controlul  temperaturii in cerealele stocate in hale si  magazii, exista posibilitatea introducerii de cabluri cu senzori pana la adancimi de 10,0m, temperaturile fiind  citite cu un cititor portabil sau colectate centralizat la un calculator cu display.
De asemenea, pentru magazii,  oferim solutia controlului cu sonde portabile de temperatura  sau prin retea de sonde cu transmiterea wireless a datelor la relee de comanda automata a pornirii ventilatiei si a exhaustoarelor de evacuare a aerului cald si viciat  din interior.

Aerarea automata a halelor si a magaziilor se asigura daca echiparea cu ventilatoare si canale cu  panouri sau tubuluri perforate telescopice este realizata in prealabil corespunzator necesarului de aer pentru cantitatea depozitata.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.