Silozuri cu fund plat

Silozuri metalice CHIEF

  • Experienta de peste 65 de ani in proiectarea, fabricarea si instalarea silozurilor CHIEF  pe toate continentele, a condus la realizarea de silozuri cu capacitati de stocare si de peste 30000 tone/celula, CHIEF fiind primul fabricant la nivel mondial al unei astfel de celule;
  • Celulele de stocare CHIEF cu acoperis conic cu panta la 30 de grade, sunt fabricate cu diametre cuprinse intre 4,71 si 32,1m si inaltimi de pana la 35,22m, sunt accesorizate cu diferite tipuri de scari, podeste, pasarele prevazute cu plinta antialunecare si gratare, trape de inspectie, usi de vizitare si acces de mari dimensiuni, aeratoare si trape cu guri de golire laterala,  etc.
  • Silozurile sunt realizate cu montanti in “W” – sistem unic la nivel mondial, care asigura cea mai buna rezistenta la preluarea sarcinilor orizontale si verticale ale ansamblului structural portant si pot fi prevazute cu inele de vant pentru amplasare si in zone cu viteze ale vantului ce pot depasi 180km/h;
  • Montantii au imbinarile cu eclise decalate pe verticala - pentru o mai buna rigidizare a cilindrului silozului;
  • Silozurile CHIEF au 450g/m2 pe fiecare fata a virolelor realizate din otel de inalta rezistenta S350GD, acoperisul fiind tabla acoperita cu aluzinc AZ185 care confera o protectie la coroziune de peste 20 de ani;
  • Accesorizare cu scari si usi de mari dimensiuni pentru mentenanta facila;
  • Suruburile de imbinare sunt special realizate din otel de grad 8.8 au garnituri de etansare incorporate si gulere de blocare pentru a preveni deteriorarea garniturilor la suprastrangerea cu piulite prevazute cu flansa zimtata care au rolul de a conferi elasticitate la dilatare. la  sarcini orizontale si de blocare la vibratii;

 

  • Optional, se asigura acoperire cu vopsea poliesterica pentru acoperis, pentru virolele de la baza silozului sau chiar in intregime, pentru a obtine un siloz cu o rezistenta la coroziune de 25 de ani garantata.

 

DIMENSIUNI SI CAPACITATI SILOZURI FABRICATIE CHIEF

In conformitate cu necesarul de depozitat, conditionalitatile amplasamentului si posibilitatile de optimizare a costurilor de exploatare ulterioara, prin gama de silozuri disponibila a fabricantului, raspundem exigentelor operationale ale oricarui proiect.

Silozuri metalice SILOMASTERS

Sunt realizate din tabla de otel cu cea mai inalta clasa de rezistenta – S450GD  – cu rezistenta la tractiune de 510N/mm2 conform normei europene EN 10346  si cea mai buna zincare din cate exista pe piata de profil, Z600 cu 600g/m2 pe ambele fete ale virolelor, silozurile Silomasters redefinesc standardele de calitate in domeniul stocarii in silozuri metalice.

Pe langa rezistenta indelungata conferita datorita zincarii si portantei, realizarea unui siloz mai usor dar cu o calitate superioara a otelului, asigura un avantaj logistic evident prin costuri de transport mai redus  si manipulare mai facila la montaj.

Montantii de rigidizare ai silozurilor sunt realizati din profile OMEGA cu grosimi de la 1 la 6 mm, pentru a asigura stabilitate si preluarea sarcinilor verticale si orizontale. Acoperisurile conice sunt realizate cu panta de 30o si un sistem de etansare perfect.

Capacitatile de stocare oferite sunt de la 29m3 la 25900 m3 pentru toata gama de cereale si produse cu densitate pana la 880kg/m3, calculate  pentru amplasare in orice zona seismica din Romania conform codului de proiectare P100-1/2013 si oricaror actiuni ale vantului conform codului CR 1-1-4/2012, incarcari ale zapezii  conform codului CR 1-1-3/2012 si a tuturor normelor din legislatia europeana. 

Fabricantul, este printre putinii care  pune la dispozitie calculele de rezistenta si stabilitate tuturor beneficiarilor, firmelor de asigurari si societatilor de creditare, avand chiar pe site-ul companiei inclusa harta Romaniei, tocmai pentru ca tara noastra are un specific privind multitudinea de actiuni a factorilor externi asupra constructiilor si numeroase constrangeri legislative. Tocmai aceste conditii, sunt o provocare pentru orice fabricant, la care nu multi fac fata in fapt, chiar daca prin documente afirma conformitatea cu toate standardele din lume.

Silozurile fabricatie Silomasters au o accesorizare completa cu scari de mentenanta si acces, pasarele cu gratare antiderapane de circulatie, usi de acces, inele de vant, trape de inspectie, indicatoare de nivel, suporti pentru sondele de temperatura, etc.

La cererea, se ofera si calculele privind lungimilor de ancoraj la smulgere pentru buloanele de fixare a talpilor silozurilor si orice informatie care priveste dimensionarea elementelor structurale.

DESCARCA

GAMA SILOZURI METALICE SILOMASTERS

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.