Racheta de aerare

Rachetele de aerare sunt sistem portabile de aerare activa folosite pentru eliminarea punctelor calde din stratul de cereale,  detectate cu sondele de temperatura. Sunt utile pentru volume de cereale reduse si se recomanda pentru utilizarea ca sisteme portabile complementare atunci cand sistemele de aerare ale magaziilor nu fac fata sau au fost detectate zone calde intre canalele existente.

Sunt eficiente pentru grosimi ale straturilor de cereale de pana la 2,50m grosime, tubul zincat de 100mm diametru  avand aerarea activa pe inaltimea de 2,00 m si este prevazut cu maner de actionare pentru ambele brate. Ventilatoare si tuburile pot avea finisaj zincat sau vopsit sunt pevazute cu orificii pe difeite inaltimi ale tubului si spira sudata pentru insurubare.

Se utilizeaza pe cat posibil in pozitie verticala, se decolamteaza dupa fiecare utilizare orificiile si se depoziteaza corespunzator in spatii inchise si uscate.

 

MOTORIZARE SI DEBITE DE

LA RACHETELE PRIN ASPIRATIE AER CALD 

 

  • 0,25kW/220V , volum aer - 720 m3/h
  • 1,1 kW/220V sau 400,volum de aer - 2500 m3/h
  • 2,2 kW/400V, volum de aer de 4080 m3/h

MOTORIZARE SI DEBITE

DE AER ASPIRAT SI INOCULAT LA RACHETELE DUALE

CU INOCULARE DE AER SI ASPIRATIE

Sunt realizate cu lungimea tubului de 2,00m si diametrul de 150mm cu orificii de 1,5mm diametru, utilizabile si pentru aerare rapitei.

  • 1,5kW/400V, debit de 1800maer rece insuflat sau aer cald aspirat
  • 2,2kW/400V, debit de 2500maer rece insuflat sau aer cald aspirat

 

Toate rachetele de aerare se livreaza cu maner detasabil, piese adaptoare la turbina, coliere de strangere, iar motoarele sunt conectate in cutia de borne.

Zonele de actiune eficienta a rachetelor de aerare este cuprinsa intre 1,5 si maximum 3,5m raza, in functie de puterea motoarelor, tipul de produs, gradul de compactare, etc.

Se ofera garantie de un an pentru utlilizarea in conditii normale a motorului si turbinei.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.