Coloane perforate

Aerarea prin coloane perforate

Coloanele de aerare perforate reprezinta un sistem eficient de aerare activa si se instaleaza simplu in magaziile  in care nu exista niciun fel de sistem de aerare al produselor.

Aerul cald este aspirat de la baza stratului de produs si este expulzat de ventilatoarele portabile de 1,1kW (220 sau 400V) sau 2,2 kW/400V care pot fi conectate cu piesa adaptare pe coloane.

Coloanele perforate au o configurare a orificiilor de aspiratie care sa previna colmatarea, au talpa de sustinere, un tub perforat de baza de 300 sau 350mm diametru cu inaltime de 1,00m -1,20m.

Sunt realizate din tuburi zincate, iar tubul plin cu diametrul de 150 sau 200mm conectat la baza perforata a coloanelor printr-o reductie.

Inaltimea toatala a coloanelor, de la 3,30m pana la 12,00m, le fac vizibile si in cazul stocarii in straturi de grosimi mari ale semintelor, pentru a putea cupla ventilatoarele si a nu fi deteriorate pe timpul golirii magaziei de miloacele de transport si incarcare.

Pentru detalii privind tipul, numarul de coloane necesare, dispunerea acestora in magazii si combinarea cu alte sisteme  sau automatizarea procesului de aerare, nu ezitati sa ne contactati.

 

La cerere, oferim coloane de aerare perforat6e din tubulatura de plastic corugata perforata, mult mai rezistenta la actiumile mecanice si care pot fi  echipate cu ventilatoare reversible cu coarcasa din aluminiu, mult mai usoare de manevrat si utilizat.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.