Plansee perforate

Podele complet perforate pentru aerare

Reprezinta cea mai eficienta metoda de aerare prin difuzia unforma a aerului pe toata suprafata, evitandu-se crearea de canale (fuioare) in interiorul produsului, iar prin utlizarea lor se pot elimina 2-3 procente de umiditate chiar si prin aerare pasiva pe timpul umplerii silozului in straturi cu loturi reduse.

Asigura cea mai eficienta utilizare a ventilatiei pe durate lungi de depozitare si pot fi cu orificii de 1,3mm pentru rapita, de 1,9mm pentru grau, floarea soarelui  si crestate cu latimea de 2,5-3,0mm pentru porumb, soia si alte tipuri de produse.
Pot fi instalate pe diferite tipuri de suporti ajurati cu diferite inaltimi si moduri de dispunere sub palplansele metalice perforate pentru asigurarea stabilitatii podelei, in functie de fabricant, model si cerinte dictate de conditiile de instalare.
Necesarul pieselor suport, forma acestora, pozitionarea si grosimea lor, sunt stabilite  in functie de inaltimea si diametrul silozurilor, instalarea necesitand o placa de beton cu o planeitate foarte buna - preferabil beton elicopterizat.

Se livreaza in kit complet de montaj, cu panotaj de instalare, flushinguri de inchdere perimetrala si material de etansare.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.