Laborator de analize automat

Sistem automat de receptie si analiza (S.A.R.A)

Prin automatizarea completa a procesului de receptie si analiza, laborantului ii ramane sa introduca datele privind produsul, numele delegatului, provenienta, sa comande inceperea sondarii, efectuarea altor operatiuni neautomatizate care necesita macinarea probelor, stabilirea infestarii, depozitarea pungilor cu probe martor.
Toate celelalte operatiun de mixare, divizare, alimentare a fiecarui aparat, preluarea tichetelor cu rezultate, golirea surplusului de material proba, etc, sunt efectuate automat, astfel ca baza de date privind stabilirea trasabilitatii produselor este asigurata si se realizeaza indubitabil obiectiv si in timp record.

Pentru analiza cerealelor si determinarea parametrilor care nu necesita macinarea probelor, sistemul automat de receptie si analiza (S.A.R.A.) este unicat la nivel mondial.

 

 

Pe standul laboratorului pe care sunt fixate aparatele de analiza de diferite marci (FOSS, CHOPIN, ISOELECTRIC, PERTEN, BRUINS, etc,  cu software compatibil cu al prelevatorului si laboratorului (analizor de impuritati si curatitor de probe, umidometrul si analizorul de masa hectolitrica, precum si analizorul NIR pentru analiza proteine, gluten, amidon, etc) softul dedicat asigura distribuirea pneumatica si dozare cu probe in functie de capacitatea si necesarul de material de proba pentru fiecarui instrument.
In flux continuu cu prelevatoarele automate (sondele automate) model Cobra, Heron, Phaeton, Hornet, etc de fabricatie Tout Pour Le Grain, softul dedicat al laboratorului, colecteaza datele de la aparatura de analiza, cantar (sub conditia compatibilitatii protocoalelor de comunicare), asigura returnarea surplusului de probe.
De asemenea, distribuitorul pneumatic al sistemului  asigura dozarea pungilor pentru etichetare probelor martor pentru furnizor si arhiva de probe.

Asadar, prin includerea camerele de citire a numerele vehiculelor si prelaurea datelor intriduse cu ocazia cantaririi, softul laboratorului tip S.A.R.A. ofera posibilitati nelimitate privind  generarea de rapoarte pe tip produs, diferite perioade de analiza efectuate la receptie/livrare, numar de inmatriculare, furnizor, un anumit parametru (continut gluten de exemplu) sola/tarlaua declarata fac sa asigure stabilirea trasabilitatii produselor.

Astfel, sistemul automat de receptie si analiza S.A.R.A., este un sistem unicat si de precizie inegalabila pentru a vinde si cumpara cerealele la pretul corect din punct de vedere al calitatii rezultatelor si reduce considerabil munca in laboratoare.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.