Transportoare melcate

Golirea silozurilor si vehicularea cu transportoare melcate

Transportoarele melcate sunt utilizate pe scara larga in cadrul fermelor pentru debite de regula reduse, de sub 100t/h, fiind o solutie fiabila si mai putin costisitoare datorita utlizarii atat pe orizontala cat si la diferite unghiuri, inclusiv la 90o in cazul golirii directe in camion din silozuri.

In functie de modul de antrenare, pot fi echipate cu motoare electrice sau la priza de forta a tractorului, iar in cazul unor cerinte speciale pot fi prevazute cu motoare termice.

Snecurile  mobile sunt prevazute cu roti de rulare si cuva de preluare, finisaj vopsit sau zincat termic,  cu  diferite dimensiuni ale tubului in care se afla spira de transport si au debite variabile functie de unghiul  de inclinare, tipul si starea produsului, numarul de rotatii/minut, etc.

Pentru preluarea din gropile de descarcare, de la camioane sau din vracul depozitat in hale si magazii, snecurile pot fi echipate la capat cu gratare de protectie si dispozutiv de reglare a debitului cu tija sau roata actionata manual cu cremaliera.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.