Banda transportoare mobila

Benzile transportoare pentru cereale constituie cel mai eficient echipament de vehiculare, cunoscut fiind faptul ca, spre deosebire de transportoarele pneumatice, cele melcate si cele cu lant si racleti, transportoarele cu banda  păstrează calitatea produselor, deci asigura o vehiculare sigura,  fara spargeri si deteriorari ale produselor.

Oferim o gama de benzi transportoare mobile cu lungimi de la 6 la 30 pentru transportul și ridicarea cerealelor la anumite inaltimi pentru transfer de la camioane la vagoane, incarcarea camioanelor, vagoanelor,  barjelor, a magaziilor  plate, etc.

Datorita posibilitatii de proiectare si configurare deidicata palicatiilor dorite, benzile se pot realiza cu inaltimi de transport reduse, chiar si de sub 2,5m si inaltime de ridicare mare, si de peste 10,0m in functie si de lungimea benzii, astfel se asigura accesul in magazii cu usi de acces mai joase.

Prin dispunerea centrului de greutate si a rotilor de transport catre cuva de preluare de 1,5m diametru ,livrabila optional, benzile de fabricatie Sautec, nu raman cu rotile ingropate in produs la umplerea magaziilor.

Aditional benzii transportoare mobile se pot adauga extensii mobile de capat cu gura de descarcare orientabila prevazuta cu senzori limitatori de cursa si  blocatori mecanici pentru dirijarea in siguranta a fluxului. De asemanea la capatul de golire al benzii se pot adauga benzi scurte orientabile sau aruncatoare de cereale pentru nivelare. 

Pentru lungimi mari si distante de transport mai mari pana la locul de utilizare al benzii, acestea se pot executa in configuratie sectionala cu 2-3 tronsoane pliabile.

CARACTERISTICI TEHNICE

 • Viteza curelei: 30 până la 120 m / min în funcție de configurație
 • Capacitate uzuala : 40 tone până la 600 tone / oră pentru produse cu densitate de 750kg/m3;
 • Banda din cauciuc cu  lățime de 600 pana la 1400 mm
 • Lungimi standard de 6,00 la 14,00m, la cerere pana la lungimi de 30m pentru manevrare in incinte portuare si alte aplicatii;
 • Înclinare reglabilă, care oferă o stabilitate excelentă cu reglarea înălțimii prin 2 cilindri hidraulici acționați cu o pompă manuală sau motorizat și echipați cu  siguranță dublă
 • Motor de actionare trifazic 380 V cu tablou de comanda , inclusiv protecție termică, buton pornire / oprire și pentru oprirea de urgență + cablu bilateral de oprire de urgenta
 • Plăci de ridicare cu indicație de greutate și centru de greutate pentru siguranță în timpul descărcării
 • La cerere se poate echipa cu motor termic si buncar de preluare suplimentar, tronson aditional reglabil cu aruncator, capota, banda transportoare de transfer joasa pentru preluare din camioane si vagoane.
 • Roti si cadru robust pentru transportul benzii, capota de protectie la intemperii.
 • Telecomanda prin cablu sau radio pentru pornire/oprire, manevrarea gurii orientabile stanga-dreapta, ridicare hidraulica motorizata pentru ajustare la inclinatia dorita, deplasare la interior in cazul echiparii cu roti actionate motorizat.

Benzile transportoare fixe pot fi realizate si pentru debite de peste 1000t/h cu lungimi ce pot depasi 100m pentru diferite utilizari.

Pe langa benzile transportoare pentru cereale si orice fel de produse vrac, oferim si benzi transportoare pentru saci care oferta o rata mare de incarcare in camioane si pentru stivuire in magazii.

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.