Tubulatura de aerare

Tuburi extensibile telescopice

Pentru aerarea produselor stocate in hale, utilizarea tubulaturii telescopice perforate cu orificii de si 300mm diametru la racordul ventilatorului, ofera o solutie optima in cazul in care nu exista un sistem de aerare cu canale si panouri carosabile.

Tuburile telescopice de aerare au perforatii de 1,5mm si  permit reglarea lungimii in functie de dimensiunile gramezii pentru a nu se pierde aerul introdus care va parcurge totdeauna calea rezistentei minime.
In functie de inaltimea produsului, tuburile se dispun la distantele recomandate de fabricant intre ele, pentru asigurarea unei aerari eficiente. 

Tuburile telescopice au cablu de tractiune cu ocheti de agatare la tractor sau alt mijloc mecanizat de tragere a tronsoanelor de sub produs si pot avea lungime totala de pana la 24m. Pentru stabilizarea tubulaturii de aerare perforate, acestea se prevad cu coliere cu suporti pentru asezarea pe pardoseala magaziei sau a halei, etc.

Pentru o corecta dimensionare a tubulaturii, stabilirea necesarului de tuburi si dispunerea in plan, va stam cu placere la dispoztiei pentru detalii!

 

Canale semicirculare

Canalele de aer cu astfel de elemente semicirculare corugate – model Corraduct sunt usor de realizat si utilizat pentru aerare produselor in hale si magazii, tronsoanele  fiind realizate din tabla zincata cu diametre de 480mm, 640mm si 800mm in lungimi  de 905mm.

Pot avea orificii de 1,5mm sau 2,00mm, iar pentru ramificatii, inchidere capete, trecere de la un diametru mai mare la altul mai mic, racorduri, etc se utilizeaza piese speciale.

Pentru racordare canalelor de aer realizate prin imbinarea tubulaturii semicirculare la ventilatoare, se folosesc piece de tranzitie la diametrul de 300mm respectiv 400mm

O atentie deosebita trebuie acordata la manevrarea lor pentru a nu le deforma sau deteriora pe timpul golirii magaziei.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.