Sonde manuale pentru probe

Sonde manuale din aluminiu anodizat si din inox

Oferim din stoc permanent, o gama variata de sonde manuale din aluminiu anodizat si din inox.

a) Sonde manuale din aluminiu anodizat
Gama de sonde cuprinde 2 modele, GSS35 si GSS50 cu lungimi de 1,00m, 1,50m, 2,00m si 2,50m cu deschidere defazata (elicoidala) a fantelor la 90 de grade intre prima fanta de langa maner si prima fanta dinspre varf. Fanta dinspre varf pe timpul sondarii se deschide prima, pentru a extrage un esantion reprezentativ. Astfel produsul din zona dinspre maner, in mod evident mai afanat decat cel dinspre varf, nu cade in sonda pentru a denatura esantionul extras.

Suntem singurii furnizori care asigura livrarea cu  maner de actionare detasabil pentru utilizarea sondei cu ambele brate. Poate parea aparent un detaliu minor, dar e important in extragerea unui esantion reprezentativ si pentru utilizarea eficienta  conform lungimii comandate.

Pentru comenzi speciale, asiguram si sonde de 25mm diametrul exterior cu deschidere defazata a fantelor, lungimi de 1,00, 1,50 sau 2,00m, utilizabile pentru prelevare probe din big-baguri si pentru seminte mici (in, rapita, seminte leguminoase, etc).

b) Sonde manuale din otel inoxidabil

Oferim sonde din otel inox de 2,00m lungime cu maner detasabil si diametrul exrerior de 38mm, cu deschidere defazata a fantelor.

 

La comanda, oferim si sonde manuale monotub pentru prelevare probe din saci.

 

 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.