Elevatoare cu cupe

Transportul pe verticala

Pentru transportul pe verticala al produselor vrac, oferim elevatoare CHIEF, cu o gama de capacitati care pot depasi 1200t/h, cu simpla sau dubla ridicare, realizate din otel de inalta rezistenta, galvanizate sau vopsite pentru montaj interior si exterior.

Antrenarea curelelor portcupe se realizeaza cu ajutorul motoarelor Baldor-ABB si a reductoarelor DODGE, cu 3 clase de fiabilitate in mod similar transportoarelor cu lant si racleti:

clasa 1 -pentru utilizare normala continua sau discontinua, de obicei sub 10 ore/zi ;
clasa 2 -pentru utilizare medie continua si de peste 10 ore/zi;
clasa 3 -pentru utilizare continua sau in conditii grele;
Curelele portcupe sunt realizate din PVC rezistente la uleiuri si temperaturi extreme, capul deversor este placat cu uretan rigid de 6-10mm grosime, iar cupele pot fi furnizate din PVC sau otel moale, la alegere.

Accesorizarea elevatoarelor poate include scari, platforme intermediare si de mentenanta, ferestre de vizitare, intinzatoare, panouri AntiEx, senzori de rotatie ax, senzori de aliniere curea, senzori de monitorizare a vitezei curelei (cupelor), etc.

CHIEF este printre putinii fabricanti care asigura toata gama de celule, uscatoare si echipamente de mecanizare de fabricatie proprie, avantajele pentru client fiind evidente in privinta garantiilor si al mentenantei ulterioare.

Totodata, putem oferta elevatoare si echipamente de vehiculare si de la numerosi alti fabricanti, colaboratori de renume din Europa, cu acelasi nivel de accesorizare si fiabilitate.

Elevatoarele cu cupe pe care le comercializam in calitate de integratori ai sistemelor de vehiculare a produselor vrac , au vitezele curelei de 2,4÷3,7m/s si ofera solutii de ridicare si la inaltimi de peste 40m.

 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.