Aeratoare de acoperis si exhaustoare

Evacuare condens din siloz

Cunoscut fiind ca, in interspatiul acoperis-produs sub conul de acoperis al silozurilor, inevitabil apare condens care se scurge catre peretele cilindric, precum si pentru a preveni formarea crustei sau chiar a incoltirii, pe langa aerarea pasiva prin aeratoarele prevazute pe acoperis, utilizarea exhaustoarelor rezolva definitiv problema condensului din siloz.
Oferim  gama de exhaustoare de fabricatie americana CHIEF-CALDWELL, echipate cu motoare de 1,1kW/400 si 1,5kW/400 cu ventilatoare axiale de 2900rot/min  si debite de 3600mc/ora respectiv 5500mc/ora pentru evacuarea condensului si a aerului viciat din silozuri.

Totodata, oferim o gama europeana vasta de ventilatoare axiale cu diferite debite de evacuare si echipare cu motoare in gama de la 0,25kW/380V ÷ 1,1kW/380V, cu finisaj zincat sau vopsit, pentru aerarea halelor, a magaziilor de depozitare si a celulelor de stocare.
Silozurile sunt echipate cu numarul corespunzator de aeratoare care sa permita o viteza de evacuare a aerului de sub 5,00m/s, corelat cu debitul de aer al ventilatoarelor de la baza silozurilor.
Echipam silozurile cu aeratoarele zincate inalte care  nu permita patrunderea zapezii,  cu circumerinta de 300mm sau 200mm, prevazute cu plasa impotriva patrunderii pasarilor.
Propunem utilizarea senzorilor de condens pentru pornirea/oprirea automata a exhaustoarelor de acoperis si ventilatoarelor, oferim singurele sisteme automate de control al umiditatii in silozuri cu senzori duali in produsul stocat, pe toata inaltimea silozului!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.