Transportoare cu lant si racleti

Transportoare cu lant si racleti

Pentru transportul orizontala oferim cea mai vasta gama de transportoare cu lant si racleti pentru uz normal si industrial cu clase de fiabiliatea superioara pentru uz intensiv de la 5 la peste 800t/h.

Transportoarele cu lant si racleti pot fi unidirectionale, bidirectionale-reversibile, prevazute cu buncare de preluare laterale si intoarcere a lantului, cu buncare complet deschise pentru fosele de receptie, cu capat de golire drept sau inclinat la unghiuri de 10o, 15o , 30o sau 45o pentru a permite ridicarea nivelului gurii de descarcare a produsului - recomadate  mai ales in cazul in care este necesara realizarea sistemului de vehiculare a produselor complet peste cota terenului, din cauza conditiilor locale impuse de un nivel ridicat al panzei freatice.

Instalarea lor pe suporti poate fi orizontala sau inclinata pana la 15, sunt realizate din tronsoane cu dimensiuni modulare de 0,50, 0,60, 1,00, 1,50, 2,00m si 3,00m, cu grosimi ale carcaselor de 2÷3mm lateral, 3÷5mm pentru fundul transportorului in functie de gama si capace de 1-2mm inclinate pentru evacuarea apei.

 

Pentru o rezistenta ma buna la uzura si consum mai redus de eenrgie pe timpul operarii, fundul transportoarelor poate fi prevazut cu placi PEHD de 6mm grosime sau PVC Nonfric dur de 10mm grosime.

In calitate de reprezentanti de vanzari si integratori ai solutiilor de vehiculare a produselor in instalatiile de depozitare, oferim transportoare cu lant si racleti (redlere) cu viteza lanturilor de 0,5 ÷ 0,67m/s, echipate cu reductoare de uz industrial DODGE, NORD, SINCRON, MOTOVARIO,etc,  precum si  motoare ABB, Baldor, TECO, etc.

Livrarea se asigura cu material de etansare la intemperii si evacuarea prafului, iar motoarele si reductoarele au in echiparea standard carcase din tabla de protectie.

Transportoarele cu lant si racleti sunt accesorizate  cu cupe de curatare completa, racleti din plastic suplimentari, dispozitiv tip perie, dispozitiv de tensionare si reglaj, senzori de rotatie, ferestre de inspectie, pinioane si ghidaje probuste pentru lant, eclise de imbinare a tronsoanelor, microintrerupatoare cu difragma si clapeta pentru protectie la supraalimentare.

In functie de pozitia din cadrul instalatiei, transportoarele pot avea 1 sau mai multe guri de preluare prevazute cu buncare placate la uzura, 1 sau mai multe guri de golire ce pot fi prevazute cu subere manuale sau actionate  electric cu micro-intrerupatoare de semnalizare a pozitiilor de inchis/deschis.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.