Canale semicirculare corugate perforate

Canale semicirculare corugate perforate

Sunt intens utilizate si recomandate pentru aerarea cerealelor in hale si magazii existente, in cazul in care pardoseala este deja finalizata si nu mai pot fi practicate canale in betonul existent.

Au avantajul ca sunt usor de instalat/demontat, sunt practice si economicoase, iar in cazul in care este deteriorata o piesa a canalului semicircular, aceasta poate fi usor indreptata sau inlocuita la costuri minimale.

Canalele semicirculare de aer se realizeaza prin suprapunerea cu o ondula pe lungime a ventighenelor corugate cu lungimea de 920mm si utilizarea pieselor speciale de racord la ventilator. In general, lungimea utila a unei piese este de 850mm pentru realizarea canalelor,  In functie de lungimea canalelor, se stabileste necesarul de aer si recomanda ventighene semicirculare corugate  de diferite diametre care pot fi utilizate la realizarea acestora, utilizanduse piese adaptoare.

Pot avea orificii de 1,5mm diametru pentru aerarea semintelor de rapita sau de 2,00mm pentru toate celelalte produse si rezista pana la inaltimi ale produsului de pana la 12m dispus peste acestea. Pot fi complet perforate sau partial perforate sau chiar ventighene pline nepeorforate.

Se pot instala si utiliza in combinatie cu diverse piese de ramificatie "Y" sau "T" pentru aerarea a 2  sau chiar mai multe canale concomitent.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.