Portabile

Gama de ventilatoare portabile centrifugale este echipata cu motoare incepand  de la 1,1kW/400 pana la max. 15kW/400V, cu debite de aer de la 2700 pana la 19200m3/ora la presiunea de  50mm col.apa.

Sunt prevazute cu maner pentru transport, racord flexibil cu dametrul de 150mm÷400mm si piesa de tranzitie de la sectiune rectangulara la sectiune circulara si capota de protectie la intemperii pentru motor.

La cerere, se pot furniza echipate cu intrerupator si starter de pronire stea-triunghi si diverse pozitionari ale motoarelor de actionare a turbinei (motor pe partea stanga, etc).

Carcasa ventilatoarelor este confectie metalica zincata sau la cerere vopsita in camp electrostatic, fabricatie UE conform normelor de poluarea fonica si siguranta in utilizare.

Pentru alegerea corecta a ventilatorului la debitul si presiunea necesara, functie de grosimea patului de produs de depozitat, nu ezitati sa ne contactati.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.