Pre-curatarea si sortarea cerealelor cu selectoare cu site plane

Curatitoare cu site plane

 

Oferim pre-curatitoare in flux pentru debite de la 20 la 400 tone/ora de la fabricanti cu traditie europeana remarcabila cum sunt Schneider-Jaquet,  Jubus, Zanin, etc.

Pentru eliminarea particulelor usoare si a prafului, precuratitoarele sunt prevazute cu sistem de aspiratie cu ventilatoare,  cicloane si ecluze de diferite capacitati.

Pentru autocuratirea sitelor si preintampinarea colmatarii acestora se utilizeaza bile din cauciuc dispuse intre ciururi.

Performatele curatitoarelor depind de densitatea produsului, continutul de impuritati, umiditate, suprafata si dimensiunile sitelor, inclinarea planurilor, etc.

La alegerea acestora trebuie tinut cont de diagramele de sortare ale fabricantului pentru fiecare tip de produs si performantele dorite in utilizare.

Pentru instalarea acestora, este necesara realizarea unei escade suport pentru mentenanta si colectarea gravitationala a produselor si impuritatilor.

Pot functiona in mod de curatare comerciala, curatare fina sau sortare, in functie de configurarea ciururilor.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.