Proiectare

Servicii de proiectare

Asiguram dimensionarea si configurarea fluxurilor pe operatiuni de incarcare/livrare/recirculare pentru instalatiile de stocare, proiectam structuri metalice pentru hale, turnuri si estacade.

Oferim experienta si profesionalismul specialistilor CHIEF in configurarea oricarei variante de schema tehnologica de functionare a instalatiilor de stocare si vehiculare a produselor, consiliem clientii si le oferim variantele optime indiferent de constrangerile amplasamentului, conditiile de receptie/livrare si necesitatile functionale.

Varietatea gamei de echipamente disponibile in portofoliul fabricantului si experienta verificata in 6 decenii de existenta in top, ne permit sa satisfacem toate exigentele functionale prin solutii tehnice viabile, cu costuri operationale minime si cu fiabiliate imbatabila dovedita.

Colaboram cu personal autorizat ANRE pentru proiectarea si realizarea instalatiilor electrice aferente halelor si silozurilor de stocare.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.