Panouri perforate

Panouri de aerare

Oferim o gama vasta de solutii de aerare pentru magazii si silozuri prin varietatea de panouri zincate  si accesorii

Panourile cu orificii rotunde, aungite sau crestate sunt cele mai raspuandite pentru aerarea cerealelor in silozuri si  magazii.

Oferim panouri carosabile cu intradosul nervurat cu rol portant care  pot fi utilizate pentru aerarea halelor si magaziilor cu rezistenta pana la 7,5tone/roata presiune axiala sau pana la 10 tone presiune/roata. Panourile pot fi cu gauri de 1,5mm, 2,00mm si 2,5mm precum si cu orificii crestate de 2,5 mm latime.

Toata gama de panouri de aerare are lungimi de 500, 1000 sau 2000mm si latimi de 300 mm cu inaltimea de 35mm, pot fi instalate pe canale metalice prefabricate care au piese de colt "L", piese de ramificatie "+", cu adancimi de 300mm sau 460mm si pot fi folosite ca si cofraje "pierdute" in beton pentru realizarea cu precizie si rapiditate a canalelor de aerare carosabile, peste care se poate circula cu camioane si incarcatoare frontale.

Deasemenea, oferim panouri cu dimensiuni de 250 mm sau 
400 mm  latime cu grosimi de  35 mm, cu fante de 1,7mm latime  sau perforatii  de 1,60, 2,00 si 3,00 mm diametru. Pentru aerarea  silozurilor, pe langa plansee complet perforate si panourile uzuale cu canale metalice uzinate, oferim si panouri de 530mm latime din ventilame alaturate cu fante  de 2 x 50mm.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.